Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra stortingsrepresentantene Torbjørn Hansen, Jan Tore Sanner, Petter Løvik og Bent Høie om regler som sikrer konkurranse på like vilkår mellom offentlige og private virksomheter

Dokument nr. 8:64 (2005-2006), Innst. S. nr. 175 (2005-2006)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Bent Høie, Jan Tore Sanner, Petter Løvik, Torbjørn HansenSaken er behandlet i næringskomiteenForslag fra (H)Innstilling avgitt 29.05.2006Innst. S. nr. 175 (2005-2006)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har, mot stemmene til Høyre og Fremskrittspartiet, gått imot et forslag fra Høyre om regler som sikrer konkurranse på like vilkår mellom offentlige og private virksomheter. Flertallet, medlemmene fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet, viser til at det ikke er hensiktsmessig å foreslå regler nå uten å vurdere disse i en bredere sammenheng og uten at aktuelle alternativer vurderes. Flertallet viser også til at enkelte sektorer ikke egner seg for konkurranseutsetting.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 29.05.2006

    Behandlet i Stortinget: 02.06.2006