Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag fra stortingsrepresentantene Borghild Tenden, Trond Helleland, Øyvind Halleraker og Odd Einar Dørum om etablering av et frittstående vegtilsyn

Dokument nr. 8:30 (2006-2007), Innst. S. nr. 141 (2006-2007)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Borghild Tenden, Odd Einar Dørum, Trond Helleland, Øyvind HallerakerSaken er behandlet i transport- og kommunikasjonskomiteenForslag fra (V)Innstilling avgitt 08.03.2007Innst. S. nr. 141 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et forslag fra Høyre og Venstre om å opprette et frittstående vegtilsyn for å styrke trafiksikkerhetsarbeidet. Forlaget fikk stemmene fra Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre, og ble dermed ikke vedtatt. Flertallet fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet viser til at Regjeringen i en proposisjon våren 2007 vil gjøre greie for problemstillinger knyttet til kontroll av trafikksikkerhet og etablering av et frittståande vegtilsyn, og mener det er formålstenlig å behandle problemstillingene i den sammenheng. Flertallet vedtok å legge dokumentet ved protokollen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 08.03.2007

    Behandlet i Stortinget: 20.03.2007