Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Ofrene etter bombingen av Laksevåg og Holen skole

Dokument nr. 8:64 (2006-2007), Innst. S. nr. 267 (2007-2008)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Arne Sortevik, Kari Kjønaas Kjos, Karin S. Woldseth, Robert ErikssonSaken er behandlet i arbeids- og sosialkomiteenForslag fra (FrP)Innstilling avgitt 03.06.2008Innst. S. nr. 267 (2007-2008)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et representantforslag fra Fremskrittspartiet om å sørge for at ofrene etter bombingen av Laksevåg og Holen skole får sine søknader om krigspensjon vurdert på nytt. En samlet komité er tilfreds med at saken om krigspensjon for ofrene etter bombingen av Laksevåg og Holen skole nå har fått en løsning. Alle søknader skal vurderes på nytt. En samlet komité understreker at det vil være naturlig at de tidligere huleboerne og tvangsdeponerte i Finnmark og Nord-Troms får sine saker gjenopptatt etter samme prinsipp om presumpsjon der krigspåkjenning fyller belastningskriteriene for posttraumatisik stress. Dokumentet ble vedlagt protokollen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 03.06.2008

    Behandlet i Stortinget: 10.06.2008