Stortinget - Møte onsdag den 3. februar 2010 kl. 10

Dato: 03.02.2010

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikten som er omdelt på representantenes plasser i salen.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Ketil Solvik-Olsen til kunnskapsministeren, er overført til forsknings- og høyere utdanningsministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 2, fra representanten Henning Warloe til kommunal- og regionalministeren, er overført til forsknings- og høyere utdanningsministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 3, fra representanten Robert Eriksson til kommunal- og regionalministeren, er overført til helse- og omsorgsministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 4, fra representanten Gunnar Gundersen til finansministeren, er trukket tilbake.

Spørsmålene 5, 6 og 7, fra henholdsvis representantene Arne Sortevik, Borghild Tenden og Svein Harberg til samferdselsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 9, fra representanten Ivar Kristiansen til miljø- og utviklingsministeren, er overført til samferdselsministeren som rette vedkommende. Spørsmålet vil imidlertid bli besvart av olje- og energiministeren på vegne av samferdselsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 14, fra representanten Vigdis Giltun til arbeidsministeren, blir etter anmodning fra statsråden flyttet og besvart før spørsmål 1, dvs. først i spørretimen.

Presidenten: Det første spørsmålet som da tas opp til besvarelse, er fra representanten Vigdis Giltun til arbeidsministeren.

Spørsmål 14

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 15