Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om endring av regelverket for yrkesskadeforsikring

Dokument 8:138 S (2010-2011), Innst. 32 S (2011-2012)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Borghild Tenden, Trine Skei GrandeSaken er behandlet i arbeids- og sosialkomiteenForslag fra (V)Innstilling avgitt 27.10.2011Innst. 32 S (2011-2012)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et representantforslag fra Venstre om endring av regelverket for yrkesskadeforsikring. I innstillingen vises det til justisministerens svarbrev til komiteen av 19. mai 2011 hvor det opplyses at regjeringen arbeider med å vurdere behovet for endringer i regelverket for yrkesskader og yrkessykdommer. Komiteen møteser både den helhetlige gjennomgangen og en nærmere vurdering av spørsmålet om hvilke kuldeskader som skal kvalifisere som yrkesskade. Komiteen mener at man ved gjennomgangen av lovgivningen på dette området må vurdere hvordan skadene som omfattes fremstår i et likestilingsperspektiv. Erfaringer kan tyde på at det er en overvekt av menn som tilkjennes erstatning etter dagens regler. Representantforslaget ble vedlagt protokollen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 27.10.2011

    Behandlet i Stortinget: 10.11.2011