Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om å analyse av mulighetene for å forsere gjennomføring av bygging av vei og bane mellom Voss og Arna

Dokument 8:115 S (2015-2016), Innst. 187 S (2016-2017)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Jette F. Christensen, Magne Rommetveit, Per Rune Henriksen, Ruth GrungSaken er behandlet i transport- og kommunikasjonskomiteenForslag fra (A)Innstilling avgitt 14.02.2017Innst. 187 S (2016-2017)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et representantforslag om analyse av mulighetene for å forsere gjennomføring av bygging av vei og bane mellom Voss og Arna. I forslaget ber representantenen om at det gjøres en tilleggsbestilling til transportetatene med oppdrag om å gjøre en analyse av mulighetene for å forsere realisering av en ny trase for vei og jernbane på strekningen. Sosialistisk Venstreparti fremmet et forslag om at Stortinget ber regjeringen prioritere å gå videre med arbeidet i "Fellesprosjektet Vossebanen og E16 Voss - Bergen" uten opphold. Forslaget falt. Arebeiderpartiet og Senterpartiet fremmet et forslag om at Stortinget ber regjeringen om å legge til rette for mer sammenhengende planlegging og utbygging av større veg- og jernbaneprosjekter, og om å gå videre med arbeidet i "Fellesprosjektet Vossebanen og E16 Voss - Bergen" uten opphold. Forslaget falt. Representantforslaget ble vedlagt protokollen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 14.02.2017

    Behandlet i Stortinget: 07.03.2017