Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Beslutninger fra presidentskapets møte 17. februar 2022

Ukeprogram for uke 28. februar–5. mars 2022

Beslutning:
Godkjennes.

Langtidsprogram (nr. 15)

Beslutning:
Godkjennes.

Tidspunkt for behandling av Prop LS om deling av fylkeskommuner (2022/887)

Beslutning:
Brevet tas til orientering av presidentskapet, og sendes til orientering til både kommunal- og forvaltningskomiteen og kontroll- og konstitusjonskomiteen.

Det sendes svarbrev til Kommunal- og distriktsdepartementet (statsråden) med følgende tekst:

«Det vises til brev 8. februar 2022 med anmodning om at en varslet proposisjon om deling av fylkeskommuner behandles innen vårsesjonens slutt.
Presidentskapet vil vise til at etter Stortingets forretningsorden § 47 tredje ledd må søknad om behandling innen vårsesjonens slutt av en proposisjon som fremlegges etter 10. april, fremsettes tidligst samtidig med at den aktuelle proposisjonen oversendes Stortinget. Det vises til presidentskapets brev 9. mai 2018 til Statsministerens kontor (vedlagt) for en nærmere orientering om dette.

Statsrådens brev tas etter dette til orientering. Det sendes også til orientering til kommunal- og forvaltningskomiteen og kontroll- og konstitusjonskomiteen.»

 

Sist oppdatert: 22.02.2022 10:01
: