Stortinget - Møte onsdag den 21. mars 2001 kl. 10

Dato: 21.03.2001

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir noen endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i denne sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 8, fra representanten Jon Olav Alstad til kulturministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 9, fra representanten Oddbjørg Ausdal Starrfelt til kulturministeren, vil bli besvart av helseministeren på vegne av kulturministeren, som er bortreist.

Spørsmål 10, fra representanten Leif Helge Kongshaug til fiskeriministeren, vil bli besvart av miljøvernministeren på vegne av fiskeriministeren, som er bortreist.

Spørsmål 12, fra representanten Øystein Hedstrøm til landbruksministeren, vil bli besvart av miljøvernministeren på vegne av landbruksministeren, som er bortreist.

Spørsmål 13, fra representanten Steinar Bastesen til landbruksministeren, vil bli besvart av finansministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra finansministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 2, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 13

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 14