Stortinget - Møte onsdag den 12. november 2008 kl. 10

Dato: 12.11.2008

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringene i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Svein Flåtten til finansministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 2 og 3, fra henholdsvis representantene Leif Helge Kongshaug og Arne Sortevik til samferdselsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 5 og 6, fra henholdsvis representantene Per Roar Bredvold og Ivar Kristiansen til miljø‑ og utviklingsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 7, fra representanten Ivar Kristiansen til miljø‑ og utviklingsministeren, vil bli besvart av fornyings‑ og administrasjonsministeren på vegne av miljø‑ og utviklingsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 11, fra representanten Ketil Solvik‑Olsen til olje‑ og energiministeren, vil bli besvart av kommunal‑ og regionalministeren på vegne av olje‑ og energiministeren, som er bortreist.

Spørsmål 12, fra representanten Øyvind Korsberg til fiskeri‑ og kystministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12