Stortinget - Møte onsdag den 18. november 2009 kl. 10

Dato: 18.11.2009

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser til oversikten som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringene i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 2, fra representanten Trine Skei Grande til utenriksministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 3, fra representanten Jan Arild Ellingsen til forsvarsministeren, er overført til justisministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 13, fra representanten Elisabeth Røbekk Nørve til olje- og energiministeren, bortfaller, da spørreren har sykdomsforfall.

Spørsmål 15, fra representanten Terje Halleland til olje- og energiministeren, er overført til finansministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 17, fra representanten Torgeir Trældal til landbruks- og matministeren, må utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 18, fra representanten Per Roar Bredvold til landbruks- og matministeren, vil bli besvart av olje- og energiministeren på vegne av landbruks- og matministeren, som er bortreist.

Spørsmål 19, fra representanten Svein Flåtten til fiskeri- og kystministeren, er overført til finansministeren som rette vedkommende.I tillegg bortfalt spørsmål 9, da spørreren ikke var til stede, og spørsmål 14, da spørreren hadde sykdomsforfall.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19