Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra stortingsrepresentantene Hans Frode Kielland Asmyhr, Øyvind Korsberg, Kåre Fostervold og Thore A. Nistad om å gi forbrukerne informasjon om produksjons- og nedfrysningsdato på emballasjen for matvarer, samt bedre opplysningene til forbruker om matvarens opprinnelse

Dokument nr. 8:44 (2005-2006), Innst. S. nr. 231 (2005-2006)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Hans Frode Kielland Asmyhr, Kåre Fostervold, Øyvind Korsberg, Thore A. NistadSaken er behandlet i familie- og kulturkomiteenUtkast til innstilling er forelag for næringskomiteen til uttalelse<br/>Forslag fra (FrP)Innstilling avgitt 08.06.2006Innst. S. nr. 231 (2005-2006)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Forslag om å gi forbrukerne informasjon om produksjons- og nedfrysingsdato på emballasje for matvarer, samt bedre opplysningene til forbruker om matvarens opprinnelse ble besluttet vedlagt protokollen. Flertallet bak vedtaket besto av Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet. Forslaget ble fremmet av Fremskrittspartiet.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 08.06.2006

    Behandlet i Stortinget: 14.06.2006