Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om styrket spesialpedagogisk oppfølging i en inkluderende skole

Dokument 8:132 S (2016-2017), Innst. 446 S (2016-2017)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Audun Lysbakken, Karin AndersenSaken er behandlet i kirke-, utdannings- og forskningskomiteenForslag fra (SV)Innstilling avgitt 08.06.2017Innst. 446 S (2016-2017)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Vedtaket nevnt over ble fattet under behandlingen av et representantforslag fra representanter fra Sosialistisk Venstreparti om spesialpedagogisk oppfølging i en inkluderende skole. Vedtatt ble også et forslag fra Arbeiderpartiet, Kristelig Folkeparti, Senterpartiet, Venstre og Sosialistisk Venstreparti om å be regjeringen sikre at alle elever med behov for spesialundervisning får rett til opplæring av fagpersoner med godkjent relevant utdanning. Et forslag fra regjeringspartiene Høyre og Fremskrittspartiet om å be regjeringen legge frem en plan for at alle elever med behov for spesialundervisning får opplæring av fagpersoner med pedagogisk eller spesialpedagogisk kompetanse, fikk flertall gjennom subsidiær stemmegivning. Øvrige forslag til vedtak fikk ikke flertall under behandlingen i Stortinget.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen med avvik/tillegg

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 08.06.2017

    Behandlet i Stortinget: 13.06.2017