Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om ein brei gjennomgang av tilbodet til barn og unge med behov for hjelp for psykiske plager og lidingar, og tiltak for å styrke barne- og ungdomspsykiatrien i Noreg

Dokument 8:47 S (2020-2021), Innst. 261 S (2020-2021)

Merknad

Helse- og omsorgskomiteen ønsker skriftlige innspill til dette forslaget. For at komiteen skal rekke å ta innspillene med i behandlingen av saken, må de sendes til vårt postmottak helse-omsorg@stortinget.no senest tirsdag 19. januar kl. 23.59. Det legges ikke opp til noen muntlig høring.

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Jenny Klinge, Kjersti Toppe, Marit Knutsdatter Strand, Ole André MyhrvoldSaken er behandlet i helse- og omsorgskomiteenForslag fra (Sp)Innstilling avgitt 23.02.2021Innst. 261 S (2020-2021)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et representantforslag fra medlemmer fra Senterpartiet om barne- og ungdomspsykiatrien. Stortinget har enstemmig vedtatt å be regjeringen sørge for at de regionale helseforetakene utvider bruken av avtalespesialister i psykisk helsevern, Det er også vedtatt å be regjeringen stanse Sykehuset Innlandets plan om å legge ned det barne- og ungdomspykiatriske tilbudet ved Kringsjåtunet. Regjeringspartiene stemte i mot dette.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 23.02.2021

    Debattert i Stortinget 08.03.2021
    Votert i Stortinget 09.03.2021