Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 1 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen kartlegge behov og legge frem en opptrappingsplan for legedekning i primærhelsetjenesten generelt og fastlegeordningen spesielt.

  • Forslag nr. 2 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen utrede modeller for hvordan kommunene skal kunne, og stimuleres til å, opprette flere utdanningsstillinger innen allmennmedisinsk spesialisering.

  • Forslag nr. 3 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen fremme tiltak som kan gjøre det mer attraktivt å opprette legestillinger dedikert til sykehjem og bidra til rekruttering av disse.

  • Forslag nr. 4 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen stille krav om at alle nye fastleger skal være – eller utdanne seg til å bli – spesialister i allmennmedisin.

  • Forslag nr. 5 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen styrke allmennmedisinsk forskning, herunder bruk av insentivordninger, finansiering og faglig tilrettelegging. Finansieringen bør legge til rette for et samarbeid mellom kommunene, fastlegene, det allmennmedisinske kompetansesenteret og universitet/høgskolene.

  • Forslag nr. 6 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen utrede behov for og muligheter for å styrke primærhelsetjenesten og fastlegeordningen gjennom utdanning av og bruk av kliniske ekspertsykepleiere.

  • Forslag nr. 7 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen vurdere tiltak for å styrke de lokale samarbeidsutvalgene som en arena for samarbeid, samhandling og dialog mellom fastleger og kommunene.

  • Forslag nr. 8 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen videreutvikle ordningen med praksiskonsulenter, bidra til at denne etableres flere steder og blir gjenstand for evaluering.

  • Forslag nr. 9 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen gi en statusrapport i revidert nasjonalbudsjett for 2013 om oppfølging av NKLMs Nasjonal handlingsplan for legevakt og legge frem plan om videre oppfølging av forslagene.

  • Forslag nr. 10 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen sørge for en nasjonal IKT-løsning som kan gi bedre kommunikasjon mellom pasienter, fastleger, kolleganettverk, kommunene og spesialisthelsetjenesten, herunder modeller for organisering, ansvar, finansiering og implementering.

  • Forslag nr. 11 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen utvikle og pilotere IKT-systemer for implementering hos fastlegekontorene som muliggjør trygg elektronisk dialog og kommunikasjon mellom fastlege og listepasienter. I denne sammenheng må refusjonssystemet tilpasses slik at denne teknologien brukes faglig hensiktsmessig.

Gå til voteringsoversikten
: