Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 1 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen vurdere om det skal opprettes en tilskuddsordning som stimulerer kommunene til å knytte til seg personer med klinisk ernæringsfaglig kompetanse.

  • Forslag nr. 2 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen sørge for at alle deler av spesialisthelsetjenesten får tilgang til den nasjonale kjernejournalen, herunder også de pre-hospitale tjenestene.

  • Forslag nr. 3 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen starte arbeidet med en ny nasjonal helse- og sykehusplan i 2013. Planen skal forankre utviklingen av spesialisthelsetjenesten både lokalt og nasjonalt og behandles av Stortinget. Denne planen skal inneholde en oversikt over investerings- og vedlikeholdsbehovet i sektoren, et nytt investeringsregime og minimumskrav til hva ulike typer sykehus skal inneholde av funksjoner, samt utviklingen av prehospitale tjenester, herunder luftambulansetjenesten.

  • Forslag nr. 4 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen igangsette arbeidet med en opptrappingsplan for habilitering og rehabilitering.

  • Forslag nr. 5 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen nedsette en uavhengig granskingskommisjon for å se på om hovedstadsprosessen gikk ut over pasienters liv og helse, og om dette skyldes at prosessen var for dårlig forberedt.

  • Forslag nr. 6 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med statsbudsjettet for 2014 øke lånerammen for større sykehusinvesteringer fra 50 prosent til 70 prosent.

  • Forslag nr. 7 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen sørge for at det blir iverksatt en vitenskapelig undersøkelse for å måle effekten av behandling i varmt og solrikt klima for personer med MS.

  • Forslag nr. 8 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen sørge for at kompetansen og kapasiteten som eksisterer hos private og ideelle opptrenings- og rehabiliteringsinstitusjoner, blir benyttet.

  • Forslag nr. 9 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen endre nødvendig regelverk slik at også private og ideelle aktører kan søke om investeringstilskudd til bygging av sykehjemsplasser på lik linje med kommunene.

  • Forslag nr. 10 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen lage retningslinjer for at kommunene skal kunne føre statistikk over hvor mange som til enhver tid burde hatt tilbud om sykehjemsplass i kommunen.

  • Forslag nr. 11 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen igangsette en legemiddelgjennomgang for personer over 75 år som bruker mer enn fem ulike medikamenter, for å øke deres pasientsikkerhet.

  • Forslag nr. 12 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen utforme reglene for tilskudd til heldøgns pleie og omsorg slik at ordningen kan omfatte private og ideelle aktører som ønsker å etablere hospice.

  • Forslag nr. 13 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen få vurdert behovet for å opprette en egen masterutdanning innen sykepleie for palliasjon for barn.

  • Forslag nr. 14 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen igangsette pilotprosjekter innen rusbehandling og psykiatri når det gjelder organisasjonsform og finansieringsordning i Samhandlingsreformen.

  • Forslag nr. 15 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen fremme forslag om en finansieringsordning som sikrer psykologer i den kommunale helsetjenesten.

  • Forslag nr. 16 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen fremme en sak med tanke på i større grad å gjøre fordelinger av tilskudd til organisasjoner i helse- og omsorgssektoren mer forutsigbare og samlet under ett departement og under en felles post.

  • Forslag nr. 17 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen utrede opprettelsen av et fond for finansiering av bruk av nye, innovative legemidler i tidlig fase. Fondet kan finansiers av midler avsatt til blåreseptordningen som ikke blir brukt på grunn av prisnedganger.

Gå til voteringsoversikten
: