Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 1 fra Arbeiderpartiet

    I lov av 28. februar 1997 nr. 19 om folketrygd gjøres følgende endringer:

    § 4-10 andre og tredje ledd skal lyde:

    Forlenget ventetid løper fra det tidspunkt det er søkt om stønad, og fastsettes til:

    • a) åtte uker første gang forhold som nevnt i første ledd bokstav a inntreffer,

    • b) tolv uker første gang forhold som nevnt i første ledd bokstav b, c eller d inntreffer,

    • c) tolv uker dersom forhold som nevnt i første ledd bokstav a har inntruffet to ganger innenfor de siste tolv måneder,

    • d) seks måneder dersom forhold som nevnt i første ledd bokstav b, c eller d har inntruffet to ganger innenfor de siste tolv måneder, og dersom forhold som nevnt i første ledd eller i § 4-20 har inntruffet tre ganger innenfor de siste tolv måneder.

  • Forslag nr. 2 fra Arbeiderpartiet

    I lov 28. februar 1997 nr. 19 om folketrygd gjøres følgende endringer:

    § 4-14 skal lyde:

    Til medlem som har mottatt dagpenger i mer enn åtte uker i løpet av et kalenderår, ytes et ferietillegg til dagpengene. Ferietillegget utgjør 9,5 prosent av de dagpengene som er utbetalt i (det foregående) kalenderåret. Ferietillegget utbetales snarest mulig etter utgangen av ferieopptjeningsåret, eller når medlemmet har hevet full dagpenger i en full stønadsperiode (se § 4-15 første og annet ledd).

  • Forslag nr. 3 fra Arbeiderpartiet

    Stortinget ber regjeringen i god tid før 1. september 2016 om å oversende en egen sak med forslag til nødvendige endringer i folketrygdens regler på aktuelle kapitler for å sikre at alle enslige med minsteytelser fra folketrygden, uavhengig av type ytelse, får en økning i sin pensjon på 4 000 kroner pr. år, med virkning fra 1. september 2016.

Gå til voteringsoversikten
: