Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 19 fra Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Rødt

    Stortinget ber regjeringen sikre at trygdeoppgjørene ikke fører til at pensjonistene får vedvarende negativ kjøpekraftsutvikling, og utrede en modell for beregning som sikrer pensjonistenes inntekt også i år med lav lønnsvekst.

  • Forslag nr. 20 fra Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Rødt

    Stortinget ber regjeringen komme tilbake i statsbudsjettet for 2020 med forslag til en vesentlig økning i bevilgningene til bevaring av prioriterte arter etter naturmangfoldloven slik at innsatsen kan økes kraftig i tråd med Stortingets ønsker.

  • Forslag nr. 21 fra Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Rødt

    Stortinget ber regjeringen utrede og komme med forslag til avgiftsomlegginger i forbindelse med statsbudsjettet for 2020, som gjør det lønnsomt for eiere av fritidsbåter å skifte til nullutslippsteknologi.

  • Forslag nr. 22 fra Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Rødt

    Stortinget ber regjeringen gjennomgå regelverk og satser for sosialhjelp, livsopphold og andre behovsprøvde ytelser og komme tilbake til Stortinget i statsbudsjettet for 2020 med forslag som sikrer mottakerne en verdig levestandard og at utbetalte beløp øker.

Gå til voteringsoversikten
: