Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 8 fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Rødt

    Stortinget ber regjeringen gjennom nødvendige endringer i regler eller praksis, sørge for at arbeidsavklaringspengeordningen fungerer i tråd med folketrygdloven § 1-1 (Formål), slik at ingen mister retten til arbeidsavklaringspenger før de er ferdig avklart til arbeid eller trygd.

  • Forslag nr. 9 fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Rødt

    Stortinget ber regjeringen om å endre forskriften om land-for-land-rapportering slik at utvidede opplysninger skal gis i tråd med årsregnskap og uavhengig av materialitetsgrense.

  • Forslag nr. 10 fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Rødt

    Stortinget ber regjeringen utarbeide en egen stortingsmelding om klimarisiko, blant annet basert på NOU 2018:17, og komme tilbake til Stortinget med en slik melding senest i løpet av vårsesjonen 2020.

  • Forslag nr. 11 fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Rødt

    Stortinget ber regjeringen i forslaget til statsbudsjett for 2020 fremme forslag til hvordan vi skal nå målet om at 100 pst. av nybilsalget i 2025 er nullutslippsbiler.

  • Forslag nr. 12 fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Rødt

    Stortinget ber regjeringen gi et tilleggsoppdrag til arbeidsgruppen som er satt til å vurdere og gjennomgå erstatningsordningene for veteraner, om å undersøke årsakene til at avslagsprosenten i erstatningssaker for personell som har pådratt seg psykiske belastningsskader i utlandsoperasjoner, går opp.

Gå til voteringsoversikten
: