Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 39 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen innføre leksebevisste skoler i hele landet, der typen og mengden hjemmearbeid som gis, er i tråd med tilgjengelig kunnskap om hva slags lekser som hemmer og fremmer motivasjon og læring.

  • Forslag nr. 40 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen foreta en helhetlig evaluering av leksehjelptilbudet i Norge.

  • Forslag nr. 41 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen utrede og komme tilbake til Stortinget med forslag til en ny felles samarbeidslov for å sikre barn og unge helhetlige og tverrfaglige tjenester. Loven må gi barn og deres foresatte rett på nødvendige og helhetlige tjenester på tvers av sektorer og nivå som tjenester ytes fra.

  • Forslag nr. 42 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen stille krav om at PP-tjenesten i alle kommuner har ansatte med kompetanse på samiske barns og familiers rettigheter.

  • Forslag nr. 43 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen stille krav om at PP-tjenesten i kommunen skal være kjent med hvordan de sikrer at samiske barn og familier møtes med språk- og kulturforståelse.

  • Forslag nr. 44 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen pålegge PP-tjenesten i kommunene, i samråd med familien, å involvere en ressursinstitusjon som har kompetanse på samisk språk og kultur dersom PP-tjenesten ikke innehar den nødvendige kompetanse.

  • Forslag nr. 45 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen stille kvalitetskrav til fjernundervisningstilbudet på samisk, slik at tilbudet blir et godt alternativ til stedlig undervisning.

  • Forslag nr. 46 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen gi elever rett til opplæring på samisk dersom minst tre elever i kommunen krever det.

  • Forslag nr. 47 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen gi alle elever rett til å fortsette med opplæring i samisk i videregående opplæring.

  • Forslag nr. 48 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen sikre at dersom samiskopplæringen gis som fjernundervisning, skal eleven få tilbud om at en del av opplæringen skjer i et samiskspråklig miljø når det er nødvendig.

  • Forslag nr. 49 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen innarbeide barneperspektivet i mandatet for utvalg om brukerstyrt personlig assistanse (BPA).

Gå til voteringsoversikten
: