Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 3 fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen i forslag til statsbudsjett for 2022 legge frem forslag til styrket bostøtte slik at den når flere, og at de som får støtte, får dekket en like stor del av sine boutgifter som i 2010.

  • Forslag nr. 4 fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen snarest fremme forslag om å reversere kuttene i uføres barnetillegg.

  • Forslag nr. 5 fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen snarest fremme forslag om å reversere kuttet i bilstøtteordningen for personer som trenger bil i gruppe 1 for å bryte en isolert tilværelse og bedre dagliglivets funksjoner.

  • Forslag nr. 6 fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen evaluere endringene i det offentlige finansierte fysioterapitilbudet samtidig som det gjennomføres en opptrappingsplan for habilitering/rehabilitering i kommunene.

  • Forslag nr. 7 fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen evaluere endringer i tannhelsetilbudet for barn, unge og eldre slik at tannhelsetilbudet kan bedres for disse gruppene.

  • Forslag nr. 8 fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen gjennomføre en helhetlig gjennomgang av regelendringen som innebar kutt i medisinsk forbruksmateriell for å sikre at nøkterne rettferdige behov dekkes.

  • Forslag nr. 9 fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen evaluere og utrede effektene av uførereformen, både når det gjelder ytelsesnivå, forholdet til andre inntektsavhengige ytelser og forholdet til tjenestepensjoner, og fremme forslag som kan rette opp urimelige kutt.

  • Forslag nr. 10 fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen gjennomføre en grundig evaluering av ordningen med arbeidsavklaringspenge (AAP) og komme tilbake til Stortinget på egnet måte.

Gå til voteringsoversikten
: