Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 1 fra Sosialistisk Venstreparti, Venstre

    Stortinget ber regjeringen utvide målgruppen for barnehusene til å gjelde mistenkte barn, innenfor de lovbruddstyper som gjelder for utsatte.

  • Forslag nr. 2 fra Sosialistisk Venstreparti, Venstre

    Stortinget ber regjeringen utvide målgruppen for barnehusene til å gjelde barn og unge som utøver skadelig seksuell atferd (SSA).

  • Forslag nr. 3 fra Sosialistisk Venstreparti, Venstre

    Stortinget ber regjeringen utvide målgruppen for barnehusene slik at også barn mellom 16 og 18 år kan få tilrettelagte avhør, på lik linje med andre barn.

  • Forslag nr. 4 fra Sosialistisk Venstreparti, Venstre

    Stortinget ber regjeringen fremme forslag om lovendringer som tydeliggjør at helsehjelp og psykososial oppfølging må bli en rettighet for dem som benytter barnehusene.

  • Forslag nr. 5 fra Sosialistisk Venstreparti, Venstre

    Stortinget ber regjeringen iverksette tiltak eller fremme forslag om en mer tydelig regulering av oppfølgingsarbeidet i Statens barnehus, slik at man sikrer et mer enhetlig tilbud i hele landet.

  • Forslag nr. 6 fra Sosialistisk Venstreparti, Venstre

    Stortinget ber regjeringen evaluere tjenestene barnehusene gir til voksne psykisk utviklingshemmede, og eventuelt komme tilbake til Stortinget med forslag til tiltak basert på evalueringen.

Gå til voteringsoversikten
: