Stortinget - Møte onsdag den 5. november 2008 kl. 10

Dato: 05.11.2008

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringene i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 3, fra representanten Per Roar Bredvold til samferdselsministeren er overført til miljø‑ og utviklingsministeren som rette vedkommende. Spørsmålet utsettes imidlertid til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 7, fra representanten Ivar Kristiansen til miljø‑ og utviklingsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 8, fra representanten Ketil Solvik‑Olsen til miljø‑ og utviklingsministeren, vil bli besvart av kunnskapsministeren på vegne av miljø‑ og utviklingsministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra kunnskapsministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart før spørsmål 18, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 9, fra representanten Torbjørn Hansen til landbruks‑ og matministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 16 og 17, fra henholdsvis representantene Line Henriette Holten Hjemdal og Tord Lien til olje‑ og energiministeren, er trukket tilbake.

Presidenten: Spørsmål 1 – som vanlig fra Svein Flåtten til finansministeren. (Munterhet i salen)

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 8

Spørsmål 18