Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Voteringsoversikt for sak:

Voteringsresultater

  1. 1Votering

    For

    Det ble votert over:

    Fordeling

    95 For
    0 Mot

    Votering fordelt på:

  2. 2Votering

    For

    Det ble votert over:

    Merknad

    Representanten Ørmen Johnsens (H) stemme skulle her vært MOT, slik at antall stemmer FOR er 63 og antall stemmer MOT er 33.

    Fordeling

    64 For
    32 Mot

    Votering fordelt på:

  3. 3Votering

  4. 4Votering

Status

Vedtak i korthet

Stortinget har vedtatt ny stortingsgodtgjørelseslov. Reglene knyttet til stortingsrepresentantenes godtgjørelser har tidligere vært gitt både i lov, forskrift og ulike retningslinjer. Regelverket som regulerer stortingsrepresentanters godtgjørelse mv., er ikke så omfattende at det er hensiktsmessig at reglene både skal finnes i lov og forskrift, og det har tidligere vært krevende å finne frem til hvilke regler som gjelder. Videre er en del av reglene i forskrift og retningslinjer av en slik art at de bør være vedtatt i lovs form. Reglene som tidligere har vært i forskriften videreføres i loven. Den nye loven innebærer relativt omfattende endringer i lovens struktur, noen språklige endringer og enkelte innholdsmessige endringer og presiseringer.

Behandling og vedtak

Lovsaken er ferdigbehandlet

Vedtak i samsvar med innstillingen med avvik/tillegg