Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Breiband for kunnskap og vekst

St.meld. nr. 49 (2002-2003), Innst. S. nr. 133 (2003-2004)

Vedtak 245

Stortinget ber Regjeringen bidra til løsninger som kan skape reell konkurranse i bredbåndsmarkedet.

 

Vedtak 246

Stortinget ber Regjeringen etablere en ordning med informasjonsplikt når det offentlige gjennomfører gravevirksomhet, slik at muligheten for samtidig leg­ging av rørgater for strekking av fiber, sikres.

 

Vedtak 247

Stortinget ber Regjeringen legge til rette for å øke takten i bredbåndsutbyggingen slik at målet om bred­bånd til alle husstander, bedrifter og offentlige institus­joner kan nås i løpet av 2007. Regjeringen bes kom­mentere status for framdrift i budsjettene.

 

Vedtak 248

Stortinget ber Regjeringen legge inn en økning i statsbudsjettet for 2005, under HØYKOM, for å stim­ulere til økt bruk av bredbånd.

 

Vedtak 249

Stortinget ber Regjeringen i statsbudsjettet for 2005 legge inn et beløp som skal brukes i geografiske områder hvor en helt klart ser at det ikke er mulig med en markedsregulert utbygging. Premissene for bruken av midlene klargjøres i budsjettet for 2005.

 

Vedtak 250

Stortinget ber Regjeringen i forbindelse med fram­leggelsen av budsjettet for 2005, å utrede spørsmålet om et eget fond for å øke takten i utbyggingen av bred­bånd. Regjeringen bes i denne sammenhengen å se på EUs bruk av strukturfond og Sveriges erfaringer med bruk av bredbåndsfond.

 

Vedtak 251

Stortinget ber Regjeringen i forbindelse med stats­budsjettet for 2005 å fremlegge en vurdering av samor­dning av utbygging av bredbånd.

 

Vedtak 252

Stortinget ber Regjeringen fremlegge en egen sak om BaneTele for Stortinget, herunder eierskap og Ban­eTeles rolle i bredbåndsutbyggingen.

 

Vedtak 253

St.meld. nr. 49 (2002-2003) - om breiband for kunnskap og vekst - vedlegges protokollen.