Stortinget - Møte onsdag den 5. november 2003 kl. 10

Dato: 05.11.2003

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Olav Gunnar Ballo til statsministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 2, fra representanten Svein Roald Hansen til utenriksministeren, vil bli besvart av nærings- og handelsministeren på vegne av utenriksministeren, som er bortreist.

Spørsmål 3, fra representanten Torstein Rudihagen til finansministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 4, fra representanten Øystein Hedstrøm til finansministeren, vil bli besvart av kommunal- og regionalministeren på vegne av finansministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra kommunal- og regionalministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart før spørsmål 28, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 24, fra representanten Per Roar Bredvold til nærings- og handelsministeren, blir etter anmodning fra statsråden flyttet og besvart etter spørsmål 2, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 25, fra representanten Odd Holten til samferdselsministeren, bortfaller, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmål 29, fra representanten Marit Arnstad til kommunal- og regionalministeren, vil bli tatt opp av representanten Liv Signe Navarsete.

Spørsmål 31, fra representanten Signe Øye til miljøvernministeren, er overført til fiskeriministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra fiskeriministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 23, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 24

Spørsmål 3

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 22

Spørsmål 23

Spørsmål 31

Spørsmål 25

Spørsmål 26

Spørsmål 27

Spørsmål 4

Spørsmål 28

Spørsmål 29

Spørsmål 30