Stortinget - Møte onsdag den 15. oktober 2008 kl. 10

Dato: 15.10.2008

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringene i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 3, fra representanten Thore A. Nistad til samferdselsministeren vil bli besvart av olje‑ og energiministeren på vegne av samferdselsministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra olje‑ og energiministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 17, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmålene 4, 5 og 6, fra henholdsvis representantene Arne Sortevik, Borghild Tenden og Robert Eriksson til samferdselsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 7, fra representanten Torbjørn Andersen til kommunal‑ og regionalministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 8, fra representanten Per Roar Bredvold til forsvarsministeren bortfaller, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmålene 14 og 15, fra henholdsvis representantene Gunnar Kvassheim og Torbjørn Hansen til nærings‑ og handelsministeren, blir etter anmodning fra statsråden flyttet og besvart etter spørsmål 2I tillegg ble spørsmål 13, fra representanten Line Henriette Holten Hjemdal til kultur‑ og kirkeministeren, flyttet..

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 3

Spørsmål 13