Stortinget - Møte onsdag den 18. mai 2011 kl. 12

Dato: 18.05.2011

Sak nr. 2 [13:13:35]

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringene i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 2, fra representanten Jon Georg Dale til kommunalministeren, er overført til kunnskapsministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 3, fra representanten Bård Hoksrud til finansministeren, er overført til samferdselsministeren som rette vedkommende.

Spørsmålene 4 og 5, fra henholdsvis representantene Jan Tore Sanner og Gunnar Gundersen til finansministeren, vil bli besvart av justisministeren på vegne av finansministeren. Etter anmodning fra justisministeren blir disse spørsmålene flyttet og besvart etter spørsmål 12, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 11, fra representanten André Oktay Dahl, vil bli tatt opp av representanten Michael Tetzschner.

Spørsmål 13, fra representanten Henning Warloe til forsknings- og høyere utdanningsministeren, vil etter anmodning fra statsråden bli flyttet og besvart før spørsmål 1, dvs. først i spørretimen.

Spørsmål 14, fra representanten Olemic Thommessen til kulturministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 17, fra representanten Sylvi Graham til arbeidsministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 18, fra representanten Harald T. Nesvik til fiskeri- og kystministeren, blir etter anmodning fra statsråden flyttet og besvart etter spørsmål 2.

Presidenten: Vi begynner da med spørsmål 13.

Spørsmål 13

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 18

Spørsmål 3

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 19

Spørsmål 20