Stortinget - Møte onsdag den 11. mai 2016 kl. 10

Dato: 11.05.2016

Sak nr. 2 [11:30:35]

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir noen endringer i den oppsatte spørsmålslisten. Presidenten viser i den sammenheng til den elektroniske spørsmålslisten.

De foreslåtte endringene foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Magne Rommetveit til samferdselsministeren, vil bli besvart av næringsministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 2, fra representanten Line Henriette Hjemdal til næringsministeren, er overført til kulturministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra kulturministeren flyttes spørsmålet og besvares etter spørsmål 8, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 3, fra representanten Anne Tingelstad Wøien til klima- og miljøministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 4, fra representanten Rasmus Hansson til klima- og miljøministeren, vil bli besvart av næringsministeren på vegne av klima- og miljøministeren, som er bortreist.

Spørsmål 6, fra representanten Jan Bøhler til helse- og omsorgsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 7, fra representanten Hanne Thürmer til justis- og beredskapsministeren, vil bli tatt opp av representanten Geir Jørgen Bekkevold.

Spørsmål 1

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 2