Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Sjøfartsdirektoratets arbeid med å fremme gode arbeids- og levevilkår til sjøs

Dokument 3:9 (2022-2023), Innst. 491 S (2022-2023)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 06.06.2023Innst. 491 S (2022-2023)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet og vedlagt protokollen Riksrevisjonens undersøkelse av Sjøfartsdirektoratets arbeid med å fremme gode arbeids- og levevilkår til sjøs. Målet med undersøkelsen var å vurdere Sjøfartsdirektoratets arbeid med å føre tilsyn med og fremme gode arbeids- og levevilkår for å forebygge ulykker i sjøfarts- og fiskenæringen. Riksrevisjonen vurderte at Sjøfartsdirektoratets tilsynsvirksomhet ikke er tilstrekkelig tilpasset til å avdekke utfordringene med sjøfolks arbeids- og levevilkår og at Nærings- og fiskeridepartementet ikke i tilstrekkelig grad har fulgt opp forventningene som det har stilt til direktoratet om å fremme gode arbeids- og levevilkår for å forebygge ulykker til sjøs. Komiteen viser i innstillingen til Riksrevisjonens kritikk og slutter seg til Riksrevisjonens anbefalinger.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 06.06.2023

    Debattert i Stortinget 15.06.2023
    Votert i Stortinget 15.06.2023