Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra stortingsrepresentantene Marit Nybakk, Gunnar Halvorsen, Rita Tveiten, Grethe Fossli og Torny Pedersen om å samle Forsvarets verksteder i Ramsund, Bjerkvik, Haakonsvern, Horten, Kjeller og Trandum i ett forvaltningsselskap med særskilte fullmakter og ikke splitte divisjonen opp i seks private selskaper

Dokument nr. 8:37 (2004-2005), Innst. S. nr. 137 (2004-2005)

Vedtak 298

De seks verkstedene knyttet til Divisjon Tungt Vedli­kehold i Forsvarets logistikkorganisasjon oppretthol­des og gis de nødvendige oppdrag for å sikre driften ved verkstedene inntil endelig avklaring om organisa­sjonsform er behandlet i Stortinget.

 

Vedtak 299

Dokument nr. 8:37 (2004-2005) - forslag fra stor­tingsrepresentantene Marit Nybakk, Gunnar Halvor­sen, Rita Tveiten, Grethe Fossli og Torny Pedersen om å samle Forsvarets verksteder i Ramsund, Bjerkvik, Haakonsvern, Horten, Kjeller og Trandum i ett forvalt­ningsselskap med særskilte fullmakter og ikke splitte divisjonen opp i seks private selskaper - vedlegges pro­tokollen.