Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Følg en høring

Visste du at det er mulig å følge med på åpne høringer? 

I forbindelse med behandling av lovforslag og andre saker inviterer komiteene gjerne til høringer for å finne ut hva fagpersoner og berørte grupper mener om forslaget, og hvilke konsekvenser det kan få. 

Høringene foregår vanligvis for åpne dører, og du kan følge dem uten å melde fra på forhånd. Tid, sted og tema for høringene finner du på komiteenes nettsider og på oversikten over høringer. Program for høringen blir publisert så snart det er klart. 

Inngangen til høringer er normalt i Akersgata 18, men enkelte ganger også i Prinsens gate 26. Alle besøkende til høringer må gjennom en sikkerhetskontroll. Yttertøy og større vesker/bager kan legges igjen i en garderobe. Vær oppmerksom på at du må vise legitimasjon ved sikkerhetskontrollen. 

Høringen blir normalt strømmet direkte på stortingets nettsider. Det er vanligvis tillatt å ta bilder med både mobiltelefon og kamera uten blits, men vær oppmerksom på at det kan være restriksjoner rundt dette ved noen høringer. Filming er ikke tillatt under høringen.

Det er dessverre ikke mulig å kjøpe eller spise medbragt mat i løpet av høringen. Det er mulig å forsyne seg med kaffe/te og vann før, etter og i pausene, men det kan ikke bringes med inn i høringssalen.

Sist oppdatert: 04.02.2022 09:09
: