Stortinget - Møte onsdag den 5. februar 2003 kl. 10

Dato: 05.02.2003

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Svein Roald Hansen til finansministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 2, fra representanten Henrik Rød til finansministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 3, fra representanten Magnhild Meltveit Kleppa til kultur- og kirkeministeren, er overført til finansministeren som rette vedkommende. Spørsmålet vil imidlertid bli besvart av kultur- og kirkeministeren på vegne av finansministeren, som er bortreist.

Spørsmål 8, fra representanten Per Roar Bredvold til olje- og energiministeren, er overført til nærings- og handelsministeren som rette vedkommende. Spørsmålet vil imidlertid bli besvart av kommunal- og regionalministeren på vegne av nærings- og handelsministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra kommunal- og regionalministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart før spørsmål 20, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmålene 9 og 10, fra henholdsvis representantene May Britt Vihovde og Øyvind Vaksdal til olje- og energiministeren, vil bli besvart av utviklingsministeren på vegne av olje- og energiministeren, som er bortreist.

Spørsmål 13, fra representanten Torbjørn Andersen til nærings- og handelsministeren, vil bli besvart av kommunal- og regionalministeren på vegne av nærings- og handelsministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra kommunal- og regionalministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart før spørsmål 20, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 17, fra representanten Tor-Arne Strøm til samferdselsministeren, bortfaller, da spørreren har sykdomsforfall.

Spørsmål 19, fra representanten Steinar Bastesen til kommunal- og regionalministeren, er overført til justisministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra justisministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 6, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmålene 24 og 25, fra henholdsvis representantene Inger S. Enger og Øyvind Korsberg til miljøvernministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 19

Spørsmål 7

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 13

Spørsmål 8

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 22

Spørsmål 23

Spørsmål 24

Spørsmål 25