Stortinget - Møte onsdag den 9. april 2003 kl. 10

Dato: 09.04.2003

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir noen endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 4, fra representanten Torbjørn Andersen til landbruksministeren, blir etter anmodning fra statsråden flyttet og besvart etter spørsmål 1.

Spørsmål 5, fra representanten Knut Storberget til justisministeren, vil bli besvart av sosialministeren på vegne av justisministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra sosialministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart før spørsmål 15, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 6, fra representanten Gunn Karin Gjul til justisministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 10, fra representanten Karita Bekkemellem Orheim til helseministeren, bortfaller, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmålene 17 og 18, fra henholdsvis representantene Geir-Ketil Hansen og Signe Øye til samferdselsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 19, fra representanten Audun Bjørlo Lysbakken til samferdselsministeren, vil bli besvart av sosialministeren på vegne av samferdselsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 4

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 5

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19