Stortinget - Møte onsdag den 27. april 2016 kl. 10

Dato: 27.04.2016

Sak nr. 2 [11:28:10]

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den elektroniske spørsmålslisten.

De foreslåtte endringene i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Hadia Tajik til statsministeren, er overført til finansministeren.

Spørsmål 3, fra representanten Odd Omland til kommunal- og moderniseringsministeren, vil bli besvart av næringsministeren på vegne av kommunal- og moderniseringsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 9, fra representanten Jette F. Christensen til næringsministeren, er overført til samferdselsministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 11, fra representanten Bård Vegar Solhjell til klima- og miljøministeren, må utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 12, fra representanten Heikki Eidsvoll Holmås til klima- og miljøministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 13, fra representanten Kjersti Toppe til helse- og omsorgsministeren, må utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 16, fra representanten Jan Bøhler til innvandrings- og integreringsministeren, er overført til kulturministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 17, fra representanten Torgeir Knag Fylkesnes til fiskeriministeren, må utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 21, fra representanten Kari Henriksen til arbeids- og sosialministeren, er overført til kommunal- og moderniseringsministeren som rette vedkommende. Spørsmålet vil imidlertid bli besvart av arbeids- og sosialministeren på vegne av kommunal- og moderniseringsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 22

Spørsmål 23