Stortinget - Møte onsdag den 10. januar 2001 kl. 10

Dato: 10.01.2001

Ordinær spørretime

Presidenten: Presidenten vil for ordens skyld minne om hva han sa ved møtets start når det gjelder praktiseringen av dagens spørretime.

Det blir noen endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 2, fra representanten Hallgeir H. Langeland til forsvarsministeren, vil bli tatt opp av representanten Kristin Halvorsen.

Spørsmål 4, fra representanten Steinar Bastesen til nærings- og handelsministeren, vil bli besvart av fiskeriministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 6, fra representanten Børge Brende til finansministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 7, fra representanten Øystein Hedstrøm til finansministeren, vil bli besvart av sosialministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 9, fra representanten Ågot Valle til kommunal- og regionalministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 13 og 16, fra henholdsvis representantene Jan Tore Sanner og Svein Ludvigsen til miljøvernministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 14 og 15, fra henholdsvis representantene Øyvind Korsberg og Per Roar Bredvold til miljøvernministeren, vil bli besvart av samferdselsministeren på vegne av miljøvernministeren, som er bortreist. Dessuten falt spørsmål 10, fra representanten Bror Yngve Rahm til kulturministeren, bort, da spørreren ikke var til stede.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 20

Spørsmål 21