Stortinget - Møte onsdag den 17. januar 2001 kl. 10

Dato: 17.01.2001

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til oversikten som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringene i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 3, fra representanten Vidar Kleppe til nærings- og handelsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 4, fra representanten Laila Kaland til arbeids- og administrasjonsministeren, vil bli besvart av kommunal- og regionalministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 8, fra representanten Per Sandberg til kulturministeren, vil bli besvart av helseministeren på vegne av kulturministeren, som er bortreist.

Spørsmål 12, fra representanten Terje Knudsen til fiskeriministeren, vil bli tatt opp av representanten Vidar Kleppe.

Spørsmålene 13, 15 og 16, fra henholdsvis representantene Jan Tore Sanner, Tore Nordtun og Marit Tingelstad til miljøvernministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 14, fra representanten Svein Ludvigsen til miljøvernministeren, vil bli besvart av fiskeriministeren på vegne av miljøvernministeren, som er bortreist.

Spørsmål 18, fra representanten Jørn L. Stang til justisministeren, vil bli besvart av forsvarsministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra forsvarsministeren blir spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 2, som skal besvares av samme statsråd.

Presidenten vil for ordens skyld minne statsråder og spørrere om nyordningen, som gjør at man holder seg unna den vanlige talerstolen og bruker talerstolene nede på gulvet.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 18

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 19

Spørsmål 20

Spørsmål 21