Stortinget - Møte onsdag den 25. februar 2004 kl. 10

Dato: 25.02.2004

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir dessverre en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen. Ettersom ti statsråder er på reise, vil det nødvendigvis bety betydelige endringer. Presidenten vil for sin del si at det er bemerkelsesverdig mange, og håper at statsministeren merker seg det.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmålene 1 og 2, fra henholdsvis representantene Ranveig Frøiland og Morten Lund til finansministeren, vil bli utsatt til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 6, fra representanten Arne Lyngstad til justisministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 9, fra representanten Inga Marte Thorkildsen til justisministeren, er trukket tilbake.

Spørsmålene 15 og 17, fra henholdsvis representantene Arne Sortevik og Lena Jensen til utdannings- og forskningsministeren, vil bli utsatt til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 16, fra representanten Bente Gunn Håtuft til utdannings- og forskningsministeren, vil bli besvart av barne- og familieministeren på vegne av utdannings- og forskningsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 20, fra representanten Øystein Hedstrøm til nærings- og handelsministeren, vil bli overført til fiskeriministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 21, fra representanten Heidi Sørensen til samferdselsministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 24, fra representanten Åslaug Haga til samferdselsministeren, vil bli tatt opp av representanten Dagfinn Sundsbø.

Spørsmål 25, fra representanten Heikki Holmås til kommunal- og regionalministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 26, fra representanten Marit Nybakk til forsvarsministeren, vil bli utsatt til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 27 og 28, fra henholdsvis representantene Inger S. Enger og Steinar Bastesen til miljøvernministeren, vil bli besvart av justisministeren på vegne av miljøvernministeren, som er bortreist.

Etter anmodning fra justisministeren blir spørsmålene flyttet og besvart etter spørsmål 8, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 29, fra representanten Ingvild Vaggen Malvik til miljøvernministeren, vil bli utsatt til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 27

Spørsmål 28

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 22

Spørsmål 23

Spørsmål 24

Spørsmål 25

Spørsmål 26

Spørsmål 29