Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens undersøkelse av myndighetenes arbeid med kartlegging og overvåking av biologisk mangfold og forvaltning av verneområder

Dokument nr. 3:12 (2005-2006), Innst. S. nr. 65 (2006-2007)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 05.12.2006Innst. S. nr. 65 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet innstilling fra kontroll- og konstitusjonskomiteen om Riksrevisjonens undersøkelse av myndighetenes arbeid med kartlegging og overvåking av biologisk mangfold og forvaltning av verneområder. Riksrevisjonens rapport påpeker blant annet at myndighetenes arbeid med å kartlegge verneområder og overvåke biologisk mangfold er preget av manglende evne til å omsette høye miljøambisjoner til konkrete tiltak. Blant annet påpekes det at opptil 30 prosent av verneområdene i dag er truet, og at det er mangler ved forvaltningen av disse områdene. Komiteen sier i sin innstilling at den forutsetter at Regjeringen følger opp de mangler som er påpekt i rapporten. Rapporten ble vedtatt vedlagt protokollen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 05.12.2006

    Behandlet i Stortinget: 11.01.2007