Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om høyhastighetsbredbånd i hele Norge

Dokument 8:71 S (2010-2011), Innst. 276 S (2010-2011)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Arne Sortevik, Bård Hoksrud, Harald T. Nesvik, Ingebjørg Amanda Godskesen, Jan-Henrik FredriksenSaken er behandlet i transport- og kommunikasjonskomiteenForslag fra (FrP)Innstilling avgitt 29.03.2011Innst. 276 S (2010-2011)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Med bakgrunn i reprsentantforslag fra FrP har Stortinget drøftet forslag om fremlegging for Stortinget en handlingsplan med finansieringsløsning for å gjennomføre et nasjonalt bredbåndsløft med målsetting om høyhastighetsbredbånd i hele Norge. Stortinget vedtok med stemmene fra Ap, SV og Sp å legge forslaget ved protokollen. I innstillingen fra transport- og kommunikasjonskomiteen sier midlertid en samlet komité at tilgangen til elektronisk kommunikasjon på mange måter er like viktig og kan sammenliknes med tilgangen til andre kommunikasjonsmidler, og at det derfor er viktig at offentlige myndigheter fortsetter å utøve en sentral rolle i utviklingen av tilbudet.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen med avvik/tillegg

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 29.03.2011

    Behandlet i Stortinget: 14.04.2011