Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra stortingsrepresentantene Gjermund Hagesæter og Ulf Leirstein om at skatteplikten for arbeidsgiverbetalte kommunikasjonstjenester (mobiltelefon og Internett) bortfaller

Dokument nr. 8:51 (2005-2006), Innst. S. nr. 212 (2005-2006)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Gjermund Hagesæter, Ulf Isak LeirsteinSaken er behandlet i finanskomiteenForslag fra (FrP)Innstilling avgitt 07.06.2006Innst. S. nr. 212 (2005-2006)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortingets flertall har med stemmene fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet vedtatt å avise et forslag fra Fremsritspartiet om oppheve skatteplikten for arbeidsgiverbetalte kommunikasjonstjenester (mobiltelefon og Internett) med tilbakevirkende kraft for hele 2006 . Stortinget har imidlertid merker seg at Regjeringen vil se på beløpsgrensene dersom man blir forelagt dokumentasjon på at grensene slår urimelig ut. Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre ber Regjeringen evaluere regelverket for beskatning av arbeidsgiverbetalte elektroniske kommunikasjonstjenester og eventuelt justere regelverket for å unngå urimelige utslag senest i forbindelse med fremleggelsen av forslag til statsbudsjettet for 2007, noe Fremskrittspartiet slutter seg subsidiært til.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 07.06.2006

    Behandlet i Stortinget: 16.06.2006