Skriftlige spørsmål og svar

Liste over skriftlige besvarelser. Skriftlige spørsmål er en kort spørsmålsform, og er ikke gjenstand for debatt i Stortinget.

Avgrens utvalget

Finn spørsmål til skriftlig besvarelse etter

Klima- og miljøministeren KLD (1 - 2 av 2)
 • Skriftlig spørsmål fra Heidi Greni (Sp) til klima- og miljøministeren

  Dokument nr. 15:73 (2017-2018)

  Innlevert: 17.10.2017

  Sendt: 18.10.2017

  Til behandling

  Holtålen kommunes forskrift om bruk av el-motor på båt i vann under 2 km2 er opphevet av fylkesmannen i Sør-Trøndelag. Forskriften ble gitt for å fremme fritidsfiske og friluftsliv. Forskrift om motorferdsel i utmark er endret slik at det er gitt en generell tillatelse til bruk av el-sykkel i utmark. Statsråden har uttalt at dette er positivt for folkehelsen ved at flere kommer seg ut i naturen. Er statsråden enig i at el-motor på båt og på sykkel begge er støysvake og derfor egner seg for bruk i utmark for frilufts formål?
 • Skriftlig spørsmål fra Lars Haltbrekken (SV) til klima- og miljøministeren

  Dokument nr. 15:38 (2017-2018)

  Innlevert: 12.10.2017

  Sendt: 13.10.2017

  Til behandling

  2. oktober kom NRK med nyheten om at det hadde blitt sluppet ut formalin i forbindelse med taretråling langs kysten av Trøndelag. Miljødirektoratet var klare på at dette var ulovlig, men at det har vært uklart hvilken myndighetsinstans som hadde ansvaret. Hvordan er det mulig at Miljødirektoratet ikke var klar over at det var de som førte tilsyn med dette, og hvilke tiltak settes nå inn for å få oversikt på omfang av bruken av formalin i denne sammenheng og få dette inn i lovlige former?