Stortinget - Møte onsdag den 31. mars 2004 kl. 10

Dato: 31.03.2004

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir noen endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Heikki Holmås til utenriksministeren, vil bli besvart av finansministeren på vegne av utenriksministeren, som er bortreist.

Spørsmål 3, fra representanten John I. Alvheim til helseministeren, vil bli tatt opp av representanten Harald T. Nesvik.

Spørsmålene 9 og 10, fra henholdsvis representantene Lena Jensen og Karita Bekkemellem Orheim til utdannings- og forskningsministeren, blir etter anmodning fra statsråden flyttet og besvart etter spørsmål 2.

Spørsmål 15, fra representanten Per Roar Bredvold til forsvarsministeren, vil bli besvart av kommunal- og regionalministeren på vegne av forsvarsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 16, fra representanten Øyvind Korsberg til miljøvernministeren, vil bli besvart av justisministeren på vegne av miljøvernministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra justisministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 6, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 16

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15