Stortinget - Møte onsdag den 10. mai 2000 kl. 10

Dato: 10.05.2000

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Siri Frost Sterri til utenriksministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 2, fra representanten Jørn L. Stang til forsvarsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 5, fra representanten Dag Danielsen til kulturministeren, er overført til kirke-, utdannings- og forskningsministeren som rette vedkommende. Spørsmålet vil imidlertid bli besvart av barne- og familieministeren på vegne av kirke-, utdannings- og forskningsministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra barne- og familieministeren flyttes dette spørsmålet og besvares før spørsmål 24, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 14, fra representanten Svein Ludvigsen til fiskeriministeren, vil bli besvart av sosialministeren som rette vedkommende.

Spørsmålene 18, 19 og 20, fra henholdsvis representantene Bror Yngve Rahm, Lisbet Rugtvedt og Per Roar Bredvold til miljøvernministeren, vil bli besvart av justisministeren på vegne av miljøvernministeren, som er bortreist.

Spørsmål 21, fra representanten Vidar Kleppe til landbruksministeren, vil bli bevart av justisministeren på vegne av landbruksministeren, som er bortreist.

Spørsmålene 26 og 29, fra henholdsvis representantene Shahbaz Tariq og John Dale til kirke-, utdannings- og forskningsministeren, vil bli besvart av barne- og familieministeren på vegne av kirke-, utdannings- og forskningsministeren, som er bortreist.

Spørsmålene 27 og 28, fra representanten Inge Lønning til kirke-, utdannings- og forskningsministeren, bortfaller, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 22

Spørsmål 23

Spørsmål 5

Spørsmål 24

Spørsmål 25

Spørsmål 26

Spørsmål 27

Spørsmål 28

Spørsmål 29