Stortinget - Møte onsdag den 2. juni 1999 kl. 10

Dato: 02.06.1999

Ordinær spørretime

Presidenten: På grunn av det høye antall spørsmål som skal besvares, finner presidenten å måtte meddele at han med hjemmel i forretningsordenen § 53 nr. 3 siste ledd har bestemt at det kun vil bli gitt adgang til ett tilleggsspørsmål etter at hovedspørsmålet er besvart. Dette anses nødvendig for at dagens kart kan ferdigbehandles innenfor den reglementsmessige tid for formiddagens møte.

Videre vil presidenten meddele at det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 2, fra representanten Arvid Falch til statsministeren, vil bli tatt opp av representanten Steinar Bastesen.

Spørsmål 3, fra representanten Thore Aksel Nistad til kulturministeren, vil bli besvart av miljøvernministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra miljøvernministeren blir dette spørsmål flyttet og besvart foran spørsmål 38, som skal besvares av samme statsråd. Spørsmålet vil bli tatt opp av representanten Fredrik Färber.

Spørsmål 6, fra representanten Jon Olav Alstad til kulturministeren, vil bli besvart av arbeids- og administrasjonsministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 8, fra representanten Arvid Falch til olje- og energiministeren, vil bli besvart av miljøvernministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra miljøvernministeren blir dette spørsmål flyttet og besvart foran spørsmål 38, som skal besvares av samme statsråd. Spørsmålet vil bli tatt opp av representanten Steinar Bastesen.

Spørsmål 19, fra representanten Jan Petter Rasmussen til justisministeren, vil bli besvart av helseministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra helseministeren blir dette spørsmål flyttet og besvart foran spørsmål 32, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 40, fra representanten Øystein Hedstrøm til kommunal- og regionalministeren, vil bli besvart av miljøvernministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 41, fra representanten Torbjørn Andersen til kommunal- og regionalministeren, vil bli besvart av miljøvernministeren på vegne av kommunal- og regionalministeren, som er bortreist. Dessuten ble spørsmålene 14 og 15, fra representanten Dag Danielsen til utenriksministeren, besvart av utviklings- og menneskerettsministeren.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 22

Spørsmål 23

Spørsmål 24

Spørsmål 25

Spørsmål 26

Spørsmål 27

Spørsmål 28

Spørsmål 29

Spørsmål 30

Spørsmål 31

Spørsmål 19

Spørsmål 32

Spørsmål 33

Spørsmål 34

Spørsmål 35

Spørsmål 36

Spørsmål 37

Spørsmål 3

Spørsmål 8

Spørsmål 38

Spørsmål 39

Spørsmål 40

Spørsmål 41